A Green Vision for Europe -seminaarin 26.10.2013 puhujat

Print PDF Email

Anders Wijkman, Rooman Klubi
Anders Wijkman on Rooman Klubin varapuheenjohtaja sekä neuvosmies The World Future Council –organisaatiossa. Ennen tätä hän on toiminut mm. Ruotsissa kansanedustajana sekä Euroopan parlamentin jäsenenä vuosina 1999–2009.Kuva_Wijkman

 

Stefan Gran, Saksan ammattiyhdistysten liitto (DGB)
Stefan Gran toimii Saksan ammattiyhdistysten liiton (Deutscher Gewerkschaftsbund) EU-yhteystoimiston johtajana Brysselissä.

Stefan GRAN, Referent im EU-Verbindungsbuero des DGB

 

Hannu-Pekka Laiho, Suomen Punainen Risti
Hannu-Pekka Laiho toimii viestintäjohtajana Suomen Punaisen Ristin keskustoimistossa.

Hannu-Pekka Laiho, viestintäjohtaja, Suomen Punainen Risti

 

Michelle Murphy, Social Justice Ireland
Michelle Murphy on tutkija Social Justice Ireland –organisaatiossa, joka on dublinilainen ihmisoikeuksiin ja hyvään elämiseen keskittynyt ajatushautomo. Murphyn erityisosaamisalueitaan ovat köyhyys, tulonjako, perustulo, koulutus, kestävyys ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

Kuva_Murphy

 

Johanna Nyman, Euroopan nuorisofoorumi
Johanna Nyman on Euroopan nuorisofoorumin hallituksen jäsen, jonne hänet on valittu Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssista.

Kuva_Nyman

 

Anni Sinnemäki, Vihreä liitto
Anni Sinnemäki on toiminut Vihreiden kansanedustajana vuodesta 1999 asti. Tuona aikana hän on ollut mm. Vihreän liiton puheenjohtaja sekä työministeri vuosina 1999-2011.

Kuva_Sinnemäki

 

Christian Felber
Christian Felber on taloustieteilijä, tietokirjailija ja luennoitsija. Hän on kansainvälisen Attac-verkoston Itävallan osaston perustajajäsen ja julkaissut mm. teoksen Economy for the Common Good (2010), jossa hän esittelee kehittämänsä vaihtoehtoisen talousmallin.

Christian Felber

Elina Grundström
Elina Grundström on vapaa toimittaja ja tietokirjailija. Hän on toiminut mm. Vihreän Langan päätoimittajana 2006-2010 sekä Helsingin Sanomien kolumnistina 2010 alkaen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Santtu Hulkkonen, SOLVED
Santtu Hulkkonen on suomalaisen cleantech-asiantuntijapalvelu SOLVEDin varatoimitusjohtaja.

Kuva_Hulkkonen

Seminaarin järjestävät Vihreiden eurokansanedustajat Satu Hassi sekä Tarja Cronberg.